dinsdag 14 december 2010

NS-Business Card nu ook voor ZZP'ers

ZZP'ers en ondernemers in het MKB kunnen vanaf vandaag ook gebruikmaken van de NSBusiness Card. Dat betekent dat nu ook eenmanszaken en kleine bedrijven zonder extra administratieve rompslomp zakelijk kunnen reizen van deur-tot-deur.

De gebruiker van de NS-Business Card krijgt al zijn treinritten en aanvullende mobiliteitsdiensten op één factuur geboekt. Het scheelt ondernemers kostbare tijd en geld in het maken van declaraties.

Aanleiding
Uit onderzoek blijkt dat voor 42 procent van de ZZP’ers de trein niet de voorkeur heeft voor zakelijke reizen. Voor hen die soms wél in de trein stappen, geldt dat zij voor bijna 7 op de 10 zakelijke ritten hiervoor toch de auto verkiezen (bron: NS-onderzoek 2009). Een mogelijke verklaring is dat sommige locaties met de trein lastiger te bereiken zijn. NS-Business Card biedt uitkomst: één kaart voor treinvervoer én deur-tot-deurdiensten. Van een OV-fiets, NS-scooter of Greenwheels-auto tot een taxi en parkeren op Q-Park P+R terreinen. Voorheen was de NS-Business Card alleen beschikbaar voor grote en middelgrote bedrijven. Gezien de grote vraag uit de markt heeft NS besloten om de NS-Business Card nu ook aan.. lees verder

1 opmerking: