maandag 20 december 2010

Geen balans tussen werk en privé? Word zzp’er!






Het vierde kwartaalrapport van de ZZP Barometer, gehouden onder 1.315 zzp’ers die actief zijn in Nederland, staat het thema ‘De balans tussen werk en privé’ centraal.

Uit het onderzoek zijn interessante feiten gedestilleerd met betrekking tot opinie, visie en ontwikkeling van de zzp’er en de zzp-markt, op basis van zowel monitor- als thematische vragen. Hieruit blijkt dat de zzp’er over het algemeen een goede balans weet te vinden tussen werk en privé, ondanks het feit zij vaak meer uren maken dan werknemers.

De balans tussen werk en privé, een interessant thema. Voor velen is het beeld ontstaan dat de zelfstandig ondernemer altijd aan het werk is en alleen op die manier de eindjes aan elkaar kan knopen. Gelukkig kan de ZZP Barometer dit vooroordeel weerleggen.

Zzp’er tevreden over balans werk-privé
Over het algemeen is de ZZP’er erg tevreden over de balans tussen werk en privé. Ondanks het feit dat bijna 60% aan heeft gegeven meer dan 40 uur per week te werken, heeft meer dan 53% van de respondenten aangegeven tevreden te zijn over de balans tussen werk en privé. Doordat de zzp’er werktijden flexibel indeelt, wordt een juiste.. lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten