donderdag 7 juli 2011

ZZPcentrum kijkt naar: FPV vliegen met MikroKopter

FPV vliegen met een MikroKopter (Hexa) over het landschapskunstwerk -De Wassende Maan- in natuurgebied de Noordwaard (Brabantse Biesbosch).

FPV staat voor First person view. Met FPV kan je via een videobril (video goggles) en een camera aan boord van een radiografische multikopter of vliegtuig de vliegbewegingen controleren via het bekijken van een draadloze video verbinding. Gaaf om te vliegen zo! Bekijk video

2 opmerkingen:

  1. Mikrokopter is een mooi model en vloog er met zeer weinig inspanning. Geen problemen met de hover of vlucht helemaal. Zodra het begint niet te willen klimmen, het afkoelen en dan op te laden. Na de lading en het is klaar om opnieuw te vliegen. Uitstekende product en ik zou adviseren een tot iedereen die een uitstekend voorgerecht elektrische RC helicopter zou willen.

    Groeten
    Brett
    Nitrotek

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel mooi model. Dit is een mooi ontworpen en zou een betere pasvorm moet ik zeggen dat dit een van de beste modellen die ik heb gezien in een lange tijd lijken. Je echt krijgt wat je betaalt in dit model.This soort mikrokopters met de nieuwste technologie geweldig. Bedankt voor het delen.

    Regards
    Brett
    Nitrotek

    BeantwoordenVerwijderen